Bridge of Spies WINACTIE

Vanaf 26 november gaat Bridge of Spies in de bioscoop draaien, de nieuwe film van Steven Spielberg. De film vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog. Dat klinkt weer als een heuse nagelbijter en wij zijn dan ook blij dat we jullie een mooie actie mogen aanbieden. In samenwerking met 20th Century Fox mogen wij namelijk drie setjes van 2 vrijkaarten weggeven voor deze film.

Die vrijkaarten wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt. Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor deze film maakt Spielberg gebruik van Thomas Newman als componist. Welke legendarische componist is meestal verantwoordelijk voor de score bij films van Steven Spielberg?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zorgen we dat de vrijkaarten zo snel mogelijk bij hen op de deurmat liggen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 november, 2015