Bridget Jones’s Baby WINACTIE

Vanaf 15 september draait BRIDGET JONES’S BABY in de bioscopen. Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in dit nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete singleton. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is… Bridget Jones’s Baby is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. Het scenario is geschreven door Helen Fielding, Emma Thompson (Sense and Sensibility, Nanny McPhee) en Dan Mazer. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

Ter ere van de release van deze film hebben wij een superpakket te vergeven met hierin een verwen setje, een shoppertasje, een notebook en natuurlijk een setje vrijkaarten voor de film zelf! Wil jij weten hoe jij zo’n pakketje kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor deze film keert Sharon Maguire terug als regisseuse, maar wie regisseerde Bridget Jones: The Edge of Reason?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 september, 2016