Broadchurch – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 19 juni ligt het derde en laatste seizoen van de hitserie Broadchurch in de schappen en wij mogen deze tweemaal weggeven op dvd!

Drie jaar na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen zijn inspecteurs Ellie Miller en Alec Hardy terug in het Engelse kustplaatsje Broadchurch. Ze onderzoeken de brute aanranding van een vrouw uit het dorp, en de zaak dreigt vele oude wonden weer open de rijten en de bewoners erger dan ooit te verdelen. Het onderzoek leidt de inspecteurs naar een groot feest met bijna honderd gasten, en iedereen is verdacht. Ze komen erachter dat de aanval op de vrouw met voorbedachte rade was. Wat voor duistere geheimen houden de inwoners van Broadchurch nog schuil? En zullen onopgeloste zaken rond de dood van de jonge Danny Latimer uiteindelijk toch nog worden beslecht? De antwoorden liggen in dit laatste seizoen van Broadchurch: The Final Chapter.

Wil jij kans maken op zo’n fraaie boxset van het derde seizoen waarvan we er twee weg mogen geven met dank aan Just Entertainment? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Marvel-serie speelde David Tenant een belangrijke rol?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 juli, 2018

  Trailer