Brooklyn WINACTIE

Vanaf 17 maart draait BROOKLYN in de bioscopen. Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey (Saoirse Ronan), een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden. Aangetrokken door het veelbelovende Amerika, verruilt Eilis het comfort van het huis van haar moeder in Ierland voor de oevers van New York. De heimwee verdwijnt snel wanneer Eilis wordt bedwelmd door de liefde. Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Eilis zal een keuze moeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens.

De film heeft lovende recensies gekregen en we zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met 20th Century Fox drie mooie prijzen mogen weggeven. Twee pakketjes met het bekroonde boek Brooklyn van Colm Tóibín én een setje vrijkaarten en daarnaast nog een pakketje met alleen een boek. Zo’n geweldige pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Saoirse Ronan is voor Brooklyn genomineerd voor een Oscar, voor welke film viel haar deze eer eerder ten deel?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 maart, 2016

  Meer lezen over