Bud Spencer & Terence Hill – De Beste Bioscoopfilms – Collectie II WINACTIE

Sinds vorige maand ligt er een nieuwe box met actie en lachsalvo’s in de schappen van Bud Spencer & Terence Hill.

• 1974: Watch Out We’re Mad (Ned. titel: Pas Op, of We Slaan Erop!)
Als Kid en Ben gedeeld eerste worden in een race waarbij een buggy de eerste prijs was, moeten ze onderling een wedstrijd houden om te bepalen wie de prijs mag houden. Nog voordat dat bepaald is, wordt de buggy in kwestie echter vernield door een lokale groep gangsters. Het tweetal zweert wraak en eist van de gangsters een nieuwe buggy.

• 1986: Aladdin
Wanneer de vijftienjarige Al Hadin in Miami een oude olielamp vindt komt hij in contact met een goedaardige Djinn die al zijn wensen kan vervullen.

• 1982: Thieves and Robbers (Ned. titel: Bud Deelt Doffe Dreunen Uit)
Tony Roma verleidt en berooft de vrouw van een senator. Politieagent Parker (Bud Spencer) krijgt de opdracht om Roma op te sporen en te arresteren. Wanneer Roma echter getuige is van een maffiamoord wordt hij zowel achtervolgd door Parker als door de maffia.

• 1973: Even Angels Eat Beans
New York in de jaren 30. Charlie (Bud Spencer) is een sterke maar straatarme gemaskerde worstelaar en Sonny (Giuliano Gemma) is een charmante flierefluiter van 12 ambachten en 13 ongelukken. Sonny ontmoet Charlie bij een worstelwedstrijd en is al snel onder de indruk van zijn krachten. Als Charlie weigert te zwichten voor de maffia en de wedstrijd wint, looft maffiabaas Angelo (Robert Middleton) een forse beloning voor diegene die hem verslaat. Heel de colosseum keert zich tegen Charlie maar Sonny helpt hem te ontsnappen. Als ze elkaar later bij toeval weer tegenkomen bedenken ze een plan. Moe van het constant straatarm zijn, besluiten ze zich voor te doen als twee keiharde ex-maffialeden om zo in dienst te komen bij de lokale maffiabaas Angelo. Hun aanpak werkt, maar de vraag is of ze wel zo stoer en meedogenloos zijn als ze zich voordoen.

• 1980: Super Snooper (Ned. titel: Een Rare Klabak)
Een politieman krijgt na blootstelling aan radioactieve straling plotseling superkrachten, waarmee hij allerlei criminelen snel kan arresteren. Probleem is echter dat hij zijn krachten abrupt verliest wanneer hij de kleur rood ziet.

• 1982: Banana Joe
Banana Joe levert zijn lading bananen af en keert dan terug naar het idyllische Zuid-Amerikaanse indianendorpje Amantido. De dorpelingen zijn blij met zijn terugkeer want Joe brengt altijd speelgoed mee voor de kinderen en medicijnen voor de volwassenen. De rust wordt echter verstoord door blanke imperialisten die hun oog op de bananenteelt van het dorp laten vallen. Ze worden door papa Joe met geweld verdreven maar vanaf dat moment krijgt Joe last met de politie.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee Blu-ray boxen weggeven van deze heerlijke films. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Voorafgaand aan zijn carrière in de filmwereld was Spencer een succesvol sporter, in welke discipline nam hij deel aan de Olympische Spelen van 1952 en 1956?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 november, 2019

Trailer