Bud Spencer & Terence Hill Collectie – Best Of Movie Collection WINACTIE

Sinds 10 oktober ligt er een fraaie box met de beste films van BUD SPENCER & TERENCE HILL in de schappen uit de jaren 1977 t/m 1986.

• 1977: Crime Busters (Ned. titel: Twee Door het Dolle Heen)
Wilbur Walsh en Matt Kirby (Bud Bud Spencer & Terence Hill) zijn twee sympathieke misdadigers die een overval beramen op een supermarkt. Maar in plaats van een supermarkt lopen ze tot hun stomme verbazing het rekruteringskantoor van de politie binnen!

• 1978: Odds and Evens (Ned. titel: Even en Oneven)
Miami wordt overspoeld door illegale gokhuizen, gerund door de maffia. De politie wil er iets aan doen en laat zijn beste man, Johnny Firpo (Terence Hill) infiltreren als professionele gokker. Johnny is slim en sterk, maar weet niets van kaartspelen. Daarom heeft hij de hulp nodig van zijn halfbroer Charlie (Bud Spencer).

• 1981: Who Finds a Friend, Finds a Treasure (Ned. titel: Vier Vuisten Hebben de Tropenkolder)
Alan (Terence Hill) is gokker van beroep en is de maffia een heleboel geld schuldig is. Achtervolgd door schuldeisers verstopt hij zich op de boot van Charlie (Bud Spencer) die op het punt staat met zijn zeilboot over de wereld te varen. Eenmaal op zee ontdekt Charlie zijn passagier.

• 1983: Go For It (Ned. titel: De Vier Vuisten Slaan op Hol)
Door een misverstand worden Doug en Roscoe aanzien voor geheim agenten en krijgen ze een koffer vol geld in handen geduwd. Met het oog op dit fortuin besluiten ze het spelletje mee te spelen. Na veel knokpartijen en achtervolgingen bereikt het duo Miami waar het hoofd van CIA hen opwacht.

• 1984: Double Trouble (Ned. titel: Vier Vuisten in het Kwadraat)
De Braziliaanse, rijke neven, Bastiano (Terence Hill) en Antonio (Bud Spencer) vrezen voor hun leven na verschillende doodsbedreigingen te hebben ontvangen. Daarom gaan ze op zoek naar twee ‘lookalikes’ welke ze vinden in Greg Wonder, een crimineel, en Elliot Vance, een stuntman.

• 1985: Miami Supercops (Ned. titel: idem)
FBI-Agent Doug Bennet (Terrence Hill) en zijn gepensioneerde collega Steve Forest (Bud Spencer) zijn in een zonnig en warm Miami op zoek naar 20 miljoen dollar die zeven jaar geleden werd buitgemaakt bij een bankoverval. De enige die weet waar het geld is, is de laatst nog levende gangster.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij maar liefst vier Blu-ray boxen weggeven van deze heerlijke films. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
De samenwerking van Spencer & Hill begon in 1967. Wat is de titel van de Italiaanse spaghettiwestern die ze maakten?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 oktober, 2018

Trailer