Bullet Train WINACTIE

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

BULLET TRAIN is vanaf 4 augustus in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen twee vrijkaarten, maar ook een een waterfles en een (bucket)hat. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won Brad Pitt in 2020 zijn enige Oscar (als acteur) in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 augustus, 2022

Trailer