Bureau Raampoort WINACTIE

Vanaf 17 november ligt het complete eerste seizoen van Bureau Raampoort in de winkes. Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige Amsterdamse politiebureau in de Jordaan, waar Peter van Opperdoes na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. In de tijd dat van Opperdoes afwezig was, heeft Jacob Holm hem vervangen. Van Opperdoes en Holm hebben totaal verschillende karaktertrekken waardoor het flink botst tussen de twee rechercheurs maar als van Opperdoes weer aan het rechercheteam wordt toegevoegd, zullen de twee toch een manier moeten vinden om met elkaar te kunnen samenwerken. Een heerlijke serie die je zo wegkijkt, dus het komt mooi uit dat wij in samenwerking met Just Entertainment en Triple P Entertainment een exemplaar van de dvd-box mogen weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze box en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welk muzikaal duo vormde Thomas Acda met zijn vriend Paul?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de dvd-box zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 november, 2015