Buurman & Buurman hebben een nieuw huis WINACTIE

Vanaf 26 april is BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS in de bioscopen te bewonderen. Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Het is weer tijd voor iets leuks voor onze jongste fans! Met dank aan Just Entertainment mogen wij namelijk twee setjes vrijkaarten weggeven + een doe-boek en de dvd Buurman & Buurman Al 40 jaar beste vrienden! Winnen is gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de acteur, bekend van onder andere Penoza en het satirische televisieprogramma Jiskefet, die de stem verzorgd van een van de buurmannen?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten, doe-boek en dvd zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 april, 2018

Trailer