By The Sea WINACTIE

Vanaf 26 november draait By The Sea in de bioscopen. BY THE SEA is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Academy Award® winnaar Angelina Jolie Pitt. De hoofdrollen worden gespeeld door Brad Pitt en Angelina Jolie Pitt, ondersteund door een internationale cast, waaronder Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup en Richard Bohringer.

BY THE SEA volgt een Amerikaanse schrijver genaamd Roland (Pitt) en zijn vrouw Vanessa (Jolie Pitt) die tijdens een huwelijkscrisis verblijven in een rustig en pittoresk resort aan de kust van Frankrijk in de jaren zeventig. Wanneer ze tijdens hun vakantie in contact komen met het pasgetrouwd stel Lea (Laurent) en François (Poupaud), en dorpsbewoners Michel (Arestrup) en Patrice (Bohringer), worden Roland en Vanessa geconfronteerd met hun eigen onopgeloste problemen.

De stijl en thema’s uit BY THE SEA zijn geïnspireerd op de Europese cinema van de jaren ’60 en ’70.

Wij mogen de Blu/ray van Unbroken (ook geregisseerd door Angelina Jolie) weggeven om alvast in de stemming te komen. Daarbij voegen we twee vrijkaarten voor By The Sea. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij dit alles kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film uit 2005 speelden Brad Pitt en Angelina Jolie eerder tegenover elkaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 november 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 november, 2015