Café Society WINACTIE

Vanaf 11 augustus draait CAFE SOCIETY in de filmtheaters, de nieuwe film van regisseur Woody Allen. Café Society vertelt het verhaal van een jonge man die het in het Hollywood van de jaren ’30 hoopt te gaan maken in de filmindustrie. Wanneer hij verliefd wordt laat hij zich meeslepen in de zogenaamde café society, de levendige kunstenaarsscene.

New York, de jaren ’30. Terwijl hij steeds meer moeite heeft met het omgaan met zijn kibbelende ouders, zijn gangster-broer en de juwelenwinkel van de familie, verlangt Bobby Dorfman naar verandering van omgeving. En dus besluit hij zijn geluk in Hollywood te gaan beproeven. Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom, een machtige agent voor filmsterren. Hij wordt al snel verliefd, maar helaas heeft het meisje al een vriend. Bobby neemt genoegen met een vriendschap – tot de dag dat ze bij hem voor de deur staat om te vertellen dat haar vriend het net heeft uitgemaakt. Bobby’s leven neemt plotseling een flinke wending, en dan ook nog eens een heel romantische.

In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij een superfraai dvd-pakket van Woody Allen films vergeven. Hierin vind je To Rome With Love, Irrational Man en Magic in the Moonlight. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op dat pakket en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem twee films die Allen zelf regisseerde, maar waar hij ook een hoofdrol in speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 august 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 augustus, 2016