Call Me by Your Name WINACTIE

De nieuwste film van Luca Guadagnino, is een sensationeel en meeslepend verhaal over eerste liefde, gebaseerd op de gelijknamige roman van André Aciman.

Verschijningsdata:
∙ Digitaal: 23/05/2018 & 11/05/2018 op iTunes
∙ DVD, Blu-ray: 27/06/2018
∙ On demand: 23/05/2018

De Italiaans-Amerikaanse film werd door pers en publiek bejubeld en ging in première op het Sundance Film Festival in 2017. CALL ME BY YOUR NAME domineerde het film awards seizoen dit jaar. De film werd genomineerd voor alle belangrijkste filmprijzen, waaronder 3 Golden Globes nominaties en 4 Oscar® nominaties voor onder andere Beste Film en Beste Acteur. CALL ME BY YOUR NAME nam niet minder dan 11 prijzen in ontvangst waaronder een Academy Award en BAFTA voor het beste scenario, een Writers Guild of America Award en een Critics’ Choice Movie Award. Lees hier meer.

Synopsis: Het is de zomer van 1983 in Italië. Elio (Timothée Chalamet), een vroegrijpe 17-jarige jongen brengt zijn dagen door in de villa van zijn ouders met het transcriberen en spelen van klassieke muziek, lezen en flirten met zijn vriendin Marzia (Esther Garrel). Op een dag arriveert Oliver (Armie Hammer), een charmante Amerikaanse student die Elio’s vader, een belangrijke professor, als stagiair komt helpen. Elio en Oliver ontdekken die zomer de onstuimige pracht van een ontwakend verlangen dat hun leven voorgoed zal veranderen.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven voor deze indrukwekkende film. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Een van de hoofdrollen in Call Me by Your Name is voor Armie Hammer. In welke film was hij naast Johnny Depp te zien als John Reid?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 juni, 2018

  Trailer