Can You Ever Forgive Me? WINACTIE

CAN YOU EVER FORGIVE ME? is sinds 19 juni verkrijgbaar op DVD, een waargebeurd verhaal met een fantastische Melissa McCarthy als Lee Israel, die in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw in New York portretten en biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Als het succes haar echter danig in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack (Richard E. Grant) terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan. De film en McCarthy laten zien dat de realiteit hard kan zijn en dat wanhoop en boosheid je kunnen drijven tot verkeerde (mis)daden. In Israel’s geval zelfgeschreven brieven van beroemde schrijvers en showbizz-figuren die door antiquairs geroemd werden om hun authenticiteit. De vrolijke momenten met haar vriend en misdaadpartner Jack Hock (Richard E. Grant) lichten het tragische verhaal op.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een dvd exemplaar van dit sterke drama weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welk duo werd bij de afgelopen editie van de Oscars genomineerd in de categorie Best Adapted Screenplay voor deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 juni, 2019

  Trailer