Capharnaüm WINACTIE

Vanaf 31 mei ligt CAPHARNAÜM in de schappen, de winnaar van de juryprijs op het filmfestival van Cannes en de publieksprijzen op de festivals van Rotterdam en Gent.

Zain slijt zijn dagen in de straten van Beiroet. Als oudste kind van het gezin moet hij helpen zijn familie te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan de eigenaar van de buurtwinkel, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd exemplaren van deze film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Capharnaüm was genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Foreign Language Film. Maar namens welk land was de film de inzending?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 mei, 2019

Trailer