Captain America: Civil War WINACTIE

Vanaf 5 oktober ligt CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR in de winkels op Blu-ray en dvd. In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan. Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!

Om deze release te vieren mogen wij in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux zowel een Blu-ray áls een dvd exemplaar van de film weggeven. Daarbij doen we een fraai notitieboek. Wil jij kans maken op de dvd óf Blu-ray? Laat dan je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur speelt de rol van Captain America?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 oktober. Daarna nemen wij contact op met de prijswinnaars en zullen wij ons uiterste best gaan doen om de dvd én Blu-ray bij de winnaars te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  5 oktober, 2016