Captain America: Civil War WINACTIE

Vanaf 28 april draait CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR in de bioscopen. In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan. Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux drie geweldige promotiepakketten weggeven! Hierin vind je:
– een setje vrijkaarten
– een pet
– een notitieboek
– een pinbadge

Wil jij kans maken op zo’n fantastisch pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dit is de derde Captain America film, noem de volledige titels van de eerste twee films?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 april, waarna we contact op zullen nemen met de prijswinnaars. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de pakketten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 april, 2016