Captain Fantastic WINACTIE

Sinds 17 februari is CAPTAIN FANTASTIC verkrijgbaar op dvd én Blu-ray. In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen…

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee Blu-ray én twee dvd exemplaren van de film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze prachtige film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd (bij geen voorkeur nemen wij aan dat je daadwerkelijk geen voorkeur hebt) en geef antwoord op de volgende vraag:
Viggo Mortensen is komende nacht genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Voor welke film was hij eerder genomineerd in diezelfde categorie in 2008?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-rays bij henop de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 februari, 2017

Meer lezen over