Captain Marvel WINACTIE

Marvel Studios’ Captain Marvel volgt de reis van Carol Danvers wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee merchandise pakketten beschikbaar met pin badge, phone ring en een fabric sticker. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Voor welke film uit 2015 won Brie Larson reeds een Oscar in de categorie Best Performance by an Actress in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de merchandise bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 maart, 2019

Trailer