Carol WINACTIE

Sinds 21 april ligt CAROL in de winkelschappen. Hierin zien we New York, begin jaren ’50. Therese Belivet (Rooney Mara) werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird (Cate Blanchett) ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Wanneer Carols verhouding met Therese aan het licht komt, neemt Carols echtgenoot wraak door haar geschiktheid als moeder aan te vechten. Carol en Therese voelen zich gedwongen de situatie te ontvluchten en ondernemen een spontane reis door Amerika. Een onverwachte gebeurtenis gooit hun beider levens overhoop.

Ter ere van deze fraaie release mogen wij van Cinemien drie Blu-ray’s van de film weggeven. Nu wil jij vast weten hoe je kans maakt op één van die exemplaren van deze prachtige film? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het boek van Patricia Highsmith waarop deze film is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 mei 2016. Daarna nemen we contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays zo spoedig mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 mei, 2016

  Meer lezen over