Carol WINACTIE

Vanaf 17 december wordt Carol in de bioscopen gebracht door Cinemien. Hierin zien we New York, begin jaren ’50. Therese Belivet (Rooney Mara) werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird (Cate Blanchett) ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Wanneer Carols verhouding met Therese aan het licht komt, neemt Carols echtgenoot wraak door haar geschiktheid als moeder aan te vechten. Carol en Therese voelen zich gedwongen de situatie te ontvluchten en ondernemen een spontane reis door Amerika. Een onverwachte gebeurtenis gooit hun beider levens overhoop.

Om alvast een beetje in de stemming te komen mogen wij van Cinemien drie dvd’s weggeven van Blue Jasmine, met Cate Blanchett in de rol die haar een Oscar bezorgde. Daarbij doen we ook nog eens driemaal twee vrijkaarten voor Carol. Natuurlijk wil jij zo’n prachtige set winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die mooie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd de regisseur van Carol (Todd Haynes) genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Originele Script in 2003?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de set bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 december, 2015