Casper en Emma maken theater

Vanaf 31 mei is CASPER EN EMMA MAKEN THEATER in de bioscopen te bewonderen. Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Het is weer tijd voor iets leuks voor onze jongste fans! Met dank aan Just Entertainment mogen wij namelijk twee setjes weggeven, bestaande uit een puzzel + stickerboek! Winnen is gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de vorige film van Casper en Emma, die op 10 maart 2017 in première ging?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 mei, 2018

Trailer