Castle Falls WINACTIE

Na jarenlange verwaarlozing is Castle Heights Hospital klaar om vernield te worden. Wat niemand weet, is dat een bendeleider, die intussen in de gevangenis zit, er 3 miljoen dollar heeft gestopt. Drie wanhopige partijen gaan op zoek naar het fortuin: een ex-militair (Scott Adkins) die de buit tijdens zijn werk als deel van de sloopploeg, een cipier (Dolph Lundgren) die het geld om persoonlijke redenen broodnodig heeft en de bende die beweert dat de 3 miljoen van hen gestolen werd. De sloop wordt in gang gezet en iedereen krijgt 90 minuten voordat “The Castle” valt. Wie vindt het geld, en wie kan er mee ontsnappen? De klok tikt…

DVD & BD RELEASE: 9 februari 2022.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- en drie Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In welke Rocky-film speelt de boomlange Dolph Lundgren, hoofdrolspeler en regisseur van Castle Falls, de rol van Rus Ivan Drago?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 maart, 2022

Trailer