Castle Rock – seizoen 2 WINACTIE

Zin in iets anders dan een kerstfilm? Deze nieuwe releases van Warner Home Video zijn alvast een goede manier om de laatste weken van het jaar knus, warm én veilig door te komen. In het tweede seizoen van Castle Rock duiken we met 10 splinternieuwe afleveringen opnieuw in het universum van horrorkoning Stephen King.

Psychopaat-in-de-dop Annie Wilkes wordt in het afgelegen dorpje onderschept wanneer er geweld uitbreekt tussen de Merrills en een rivaliserende clan. Terwijl het dorpje zijn vierhonderdste verjaardag viert, gaat het verhaal terug in de tijd om te zien wat de eerste inwoners van Castle Rock van plan waren. Dat was meestal niet veel goeds. Tien nieuwe, intense afleveringen duiken in onvergetelijke werelden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, bekend van Mean Girls en Masters of Sex, die in dit seizoen te zien is als Annie Wilkes?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 december, 2020

Trailer