Catch Me If You Can – 20th Anniversary Edition WINACTIE

Geïnspireerd op het buitengewone, waargebeurde verhaal van de briljante meesteroplichter Frank W. Abagnale Jr. en een FBI agent, die verbeten achter hem aanzit. Abagale Jr. doet zich succesvol voor als piloot, advocaat en arts – en dat alles voor zijn 21e verjaardag! In Catch Me If You Can spelen Oscar genomineerde Leonardo DiCaprio en tweevoudig Oscar winnaar Tom Hanks in één van de meest bejubelde filmhits van drievoudig Oscar winnaar Steven Spielberg.

14-10-2022 te koop op Blu-Ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een twee steelbook Blu-ray exemplaren weggeven van deze 20th Anniversary Edition. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In Catch Me If You Can zien we Tom Hanks onder regie van Steven Spielberg, noem minimaal drie andere films waarvoor de twee met elkaar samenwerkten?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de steelbook bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 november, 2022

  Trailer