Cats WINACTIE

Laat je meenemen in de magische wereld van CATS! Sinds 10 juni ligt de film in de schappen op dvd én Blu-ray! Oscar®-winnaar° en regisseur Tom Hooper transformeert Andrew Lloyd Webber’s recordbrekende musical in een film event. Met een cast van dansers van wereldklasse met stijlen van klassiek ballet tot hedendaags, hiphop tot jazz, street dance tot tap, is deze film een vernieuwende interpretatie van de musical voor een nieuwe generatie.

In de hoofdrollen James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en de introductie van Royal Ballet prima ballerina Francesca Hayward.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar van deze musicalverfilming weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Voor welke film won regisseur Tom Hooper in 2011 een Oscar in de categorie Best Achievement in Directing?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 juni, 2020

  Trailer