Central Intelligence WINACTIE

CENTRAL INTELLIGENCE draait vanaf 16 juni in de bioscoop.

Saving the world takes a little Hart, and a big Johnson.

Dwayne Johnson en Kevin Hart zijn samen te zien in de nieuwe actiecomedy CENTRAL INTELLIGENCE, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers, Dodgeball). De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Verder met o.a. Amy Ryan (Gone Baby Gone, Birdman), Aaron Paul (Breaking Bad) en Danielle Nicolet (The Game serie).

Naar aanleiding van deze release mogen wij vier pakketten weggeven. Daarin vind je een vette reistas en natuurlijk draag jij die in stijl, met een bijpassend t-shirt! Je wil vast weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de titel van een andere ‘buddy-movie’ met Kevin Hart in de hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  16 juni, 2016

  Meer lezen over