C’est la vie! WINACTIE

Vanaf 16 november is C’EST LA VIE! in de filmtheaters van het land te bewonderen. Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Met dank aan Independent Films mogen wij drie setjes vrijkaarten en een heel fraai kookschort weggeven voor deze feestelijke film! Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
C’est La Vie! is de nieuwe film van het duo Olivier Nakache en Eric Toledano. Met welke film braken zij in 2011 diverse records in de Nederlandse filmhuizen?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 november. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten+schort zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 november, 2017

  Trailer