Chaos Walking WINACTIE

De langverwachte sci-fi met Tom Holland, Daisy Ridley en Mads Mikkelsen!

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen.

Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

CHAOS WALKING is vanaf 24 juni in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee supergave merchandise pakketten weggeven. Hierin vind je een fleecekleed, een slaapmasker met oordoppen, sloffen, een sweater en een thermofles. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Zoals vaker bij Hollywood-films waren er reshoots nodig voor Chaos Walking, maar de première van welke grote MCU-film mistte Tom Holland hierdoor?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 juni, 2021

Trailer