Chicago Fire – seizoen 1 t/m 9 WINACTIE

De donkere dagen staan voor de deur! Ben jij alvast op zoek naar een spannende serie om lekker te bingen? Chicago Fire S9 helpt je uit de brand! Bij Chicago Firehouse 51 staat het team van brandweerlieden, reddingswerkers en paramedici klaar om zich in het gevaar te storten en om mensenlevens te redden. Hoewel spanningen soms hoog oplopen binnen het team en hun persoonlijke leven, staan ze klaar om voor elkaar door het vuur te gaan.

Weinig banen zijn zo stressvol, gevaarlijk en opwindend als die van de brandweerlieden, reddingswerkers en paramedici van Chicago Firehouse 51. Dit zijn de moedige mannen en vrouwen die zich zonder vrees in het gevaar storten wanneer de rest de andere kant oprent. Soms zijn de verantwoordelijkheid en prestatiedruk zo verpletterend dat de onderlinge spanningen hoog oplopen en hun persoonlijke tol eisen. Maar ondanks alle grote ego’s en kleine ergernissen blijven ze paraat om, als de nood het hoogst is, letterlijk en figuurlijk voor elkaar door het vuur te gaan. Van de befaamde Emmy Award®-winnaar Dick Wolf.

Voor de volledige CHICAGO FIRE ervaring verschijnt er op 6 oktober ook de boxset met seizoen 1 t/m 9.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-boxen weggeven met seizoen 1 t/m 9 waar je heel de winter mee door kan! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur van Chicago Fire is al sinds dag een te zien als brandweerman Matthew Casey?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de hele dikke dvd-set bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 oktober, 2021

  Trailer