Chicago Fire – seizoen 10 WINACTIE

Uitvoerend producent en meervoudig Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert het tiende van de meeslepende seizoenen van de populaire tv-reeks CHICAGO FIRE. Om deel uit te maken van Chicago’s Firehouse 51-familie moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Naast de dagelijkse beslommeringen in hun privélevens, worden de onbevreesde brandweerlui, reddingswerkers en paramedici immers om de haverklap geconfronteerd met laaiende vuurzeeën, traumatische conflicten en bloedstollende beslissingen waarbij elke seconde telt. Hoe gevaarlijk de situatie ook is, zij moeten doorgaan.

Onder het waakzame oog van Capt. Matthew Casey en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney), gaan de manschappen van Chicago’s Firehouse 51 tot het uiterste om levens te redden, ook als ze hun eigen leven er dreigen bij in te schieten. Bataljonscommandant Wallace Boden (Eamonn Walker, Oz) voert het bevel over een toegewijde crew die bestaat uit verpleegkundige Sylvie Brett (Kara Killmer) en luitenant Christopher Herrmann (David Eigenberg, Sex and the City), en brandweerlui Joe Cruz (Joe Miñoso, Boss), Randy “Mouch” McHolland (Christian Stolte, Prison Break) en Stella Kidd (Miranda Rae Mayo, Pretty Little Liars). Aspirant-brandweermannen Blake Gallo (Alberto Rosende) en Darren Ritter (Daniel Kyri) vullen het team aan als de groentjes van de kazerne.

Sinds 16 november ligt het tiende seizoen van CHICAGO FIRE in de schappen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit vlammende tiende seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur van Chicago Fire is al sinds dag een te zien als brandweerman Matthew Casey?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 januari, 2023

Trailer