Chicago Fire – seizoen 6 WINACTIE

Sinds 4 oktober ligt het zesde seizoen van CHICAGO FIRE in de schappen. Met het onzekere lot van een aantal eenheden van de Chicago Fire gaat het zesde seizoen knallend van start. Terwijl de dappere brandweerlieden, reddingsteams en paramedici zich bezighouden met de nasleep van elk vuur dat ze tegenkomen – ontvouwen zich meer hete romances, pulserende actie en vurig drama.

Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen de 23 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van dit vlammende zesde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur van Chicago Fire is al sinds dag een te zien als Matthew Casey?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 oktober, 2018

Trailer