Chicago Fire – seizoen 7 WINACTIE

Vanaf 25 september ligt het zevende seizoen van CHICAGO FIRE in de schappen en Chicago Fire brandt feller dan ooit in dit gloeiende zevende seizoen.

Volg de brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51 terwijl ze hun levens op het spel zetten om hun eigen stad veilig te stellen. Captain (Jesse Spencer) pakt het commando weer op van de trucks terwijl Luitenant Kelly Severide (Taylor Kinney) de reddingsteams aanstuurt. Er staat het team grote veranderingen te wachten in dit seizoen: het vertrek van een geliefd lid van de crew, maar ook voegen zich weer frisse gezichten bij de ploeg.

Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) zorgen de 22 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van dit vlammende zevende seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur van Chicago Fire is al sinds dag een te zien als brandweerman Matthew Casey?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 september, 2019

Trailer