Chicago Med – seizoen 1 t/m 6 WINACTIE

Producer en Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert niet minder dan 129 afleveringen van Chicago Med, gespreid over zes meeslepende seizoenen. Op zoek naar een balans tussen werk en privé en af en toe een schouder om op uit te huilen, proberen de heldhaftige dokters, verpleegkundigen en medewerkers er op de de meest hectische SEH van Chicago het beste van te maken. Morele dilemma’s, onwaarschijnlijke medische uitdagingen, hier is de lijn tussen leven en dood bijzonder dun. Naast heel wat bekende gezichten uit de Chicago P.D. en Chicago Fire-franchises, herkent u in de topcast ongetwijfeld Oliver Platt (The Big C), Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World) en Torrey DeVitto (The Vampire Diaries).

Voor de volledige CHICAGO MED ervaring verschijnt er op 17 november ook de boxset met seizoen 1 t/m 6.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-boxen weggeven met seizoen 1 t/m 6 waar je heel de winter mee door kan! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Nick Gehlfuss is in Chicago Med te zien als Will Halstead, maar in welke serie was hij te zien als het personage Ross Kessler?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de hele dikke dvd-set bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 december, 2021

Trailer