Chicago Med – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 3 oktober ligt het derde seizoen van CHICAGO MED in de schappen. Het moedige team van artsen, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago Med gaan iedere keer weer de bloedstollende chaos van de eerste hulp in. Hartverscheurend drama heeft hen zowel professioneel als persoonlijk getroffen. Iedere dag staan er levens op het spel en is het voor het medische team, dat de moeilijkste en meest uitdagendste patiënten van Chicago krijgt een emotionele sensatie.

Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen deze 20 baanbrekende afleveringen van het derde seizoen om onafgebroken van te genieten.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit derde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Nick Gehlfuss is in Chicago Med te zien als Will Halstead, maar in welke serie was hij te zien als het personage Ross Kessler?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 oktober, 2018

Trailer