Chicago Med – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf vandaag, 13 november, zijn de toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center terug voor het bloedstollende vierde seizoen van CHICAGO MED, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. De serie volgt de beste medische professionals van Chicago terwijl zij met zowel uitdagende medische noodgevallen als intense persoonlijke drama’s om moeten gaan. In het laatste seizoen zagen we hoe Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) op een knie ging om Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto) ten huwelijk te vragen, maar zal het stel ooit samen voor het altaar staan?

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit vierde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Nick Gehlfuss is in Chicago Med te zien als Will Halstead, maar in welke serie was hij te zien als het personage Ross Kessler?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 november, 2019

Trailer