Chicago Med – seizoen 5 WINACTIE

Vanaf 21 oktober ligt het vijfde seizoen van CHICAGO MED in de schappen op dvd!

De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vijfde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. Werk, leven en relaties komen samen in het leven van de getalenteerde artsen en verpleegkundigen van de drukste spoedeisende hulpafdeling van Chicago, onder intensief belastingonderzoek. Zullen ze de koers kunnen blijven volgen terwijl ze hun patiënten de kwaliteitszorg en het medeleven blijven geven die ze verdienen? De nieuwkomer, Dr. Crockett Marcel, is een multi-getalenteerde chirurg die zich niet altijd aan de ziekenhuisregels houdt.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van dit vlammende achtste seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Nick Gehlfuss is in Chicago Med te zien als Will Halstead, maar in welke serie was hij te zien als het personage Ross Kessler?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 oktober, 2020

  Trailer