Chicago P.D. – seizoen 1 t/m 8 WINACTIE

De meermaals bekroonde producer en Emmy®-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago P.D., een meeslepende politiereeks over de agenten die alles op het spel zetten om anderen te dienen en te beschermen. District 21 van de politie van Chicago bestaat uit twee duidelijk afgelijnde groepen: de geüniformeerde agenten die hun rondes doen en zich met straatcriminaliteit bezighouden, en de recherche, het team dat de belangrijkste misdrijven aanpakt, zoals georganiseerde misdaad, drugshandel en spraakmakende moordzaken. Aan het hoofd van de speurneuzen staat Sgt. Hank Voight (Jason Beghe), een man die bij het handhaven van de wet wel eens buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij is veeleisend en bikkelhard, en om in Voights team te overleven, moet je tegen een stootje kunnen. Van de wijkagenten die dromen van een stapje hogerop tot de eliterechercheurs die het klappen van de zweep al kennen: werken bij de Chicago P.D. is een dagelijkse uitdaging.

Voor de volledige CHICAGO P.D. ervaring verschijnt er op 17 november ook de boxset met seizoen 1 t/m 8.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-boxen weggeven met seizoen 1 t/m 8 waar je heel de winter mee door kan! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
In welke serie van Tom Kapinos was Jason Beghe, de hoofdrolspeler van Chicago P.D., te zien naast David Duchovny?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de hele dikke dvd-set bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 december, 2021

  Trailer