Chicago P.D. – seizoen 5 WINACTIE

Sinds 3 oktober ligt het vijfde seizoen van CHICAGO P.D. in de schappen. Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende vijfde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Geconfronteerd met een nieuwe wind die door Chicago gaat, staat de politie onder vuur en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Met de hervorming van de politie in volle gang, wordt het team gedwongen om door verraderlijke omstandigheden te navigeren in hun streven naar gerechtigheid.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit spectaculaire vijfde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jason Beghe is in vier series te zien (geweest) als Hank Voight, waaronder Chicago Fire, Chicago Med en Chicago Justice. Maar in welke serie zonder Chicago in de naam was dit ook het geval?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 oktober, 2018

  Trailer