Chicago P.D. – seizoen 6 WINACTIE

Sinds 13 november ligt alweer het zesde seizoen van CHICAGO P.D. in de schappen. Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende zesde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Het team streeft gerechtigheid na op hun eigen manier, en zal er alles aan doen om haar inwoners te beschermen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit vierde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie van Tom Kapinos was Jason Beghe, de hoofdrolspeler van Chicago P.D., te zien naast David Duchovny?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 november, 2019

Trailer