Chicago P.D. – seizoen 7 WINACTIE

Sinds 21 oktober ligt het zevende seizoen van CHICAGO P.D. in de schappen op dvd!

Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het spannende zevende seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Onder leiding van sergeant Hank Voight zet de elite-eenheid haar strijd voort om de gevaarlijkste criminelen van de stad neer te halen. Maar hoe ver is de brigade bereid om gerechtigheid te zoeken en haar volk te beschermen? De zaken gaan echt sneller als Ruzek wordt gearresteerd wegens wangedrag en obstructie en Voight wordt verdacht van de moord op de corrupte commissaris en de toekomstige burgemeester Kelton.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van dit zevende seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie van Tom Kapinos was Jason Beghe, de hoofdrolspeler van Chicago P.D., te zien naast David Duchovny?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 oktober, 2020

Trailer