Chicago P.D. – seizoen 9 WINACTIE

Ook in Seizoen Negen van de aangrijpende televisiereeks van Dick Wolf — uitvoerend producent en meervoudig Emmy®-winnaar — en het team achter de populaire Chicago-franchise, zet de Intelligence Unit van de Chicago PD de strijd verder tegen het groot banditisme. Maar in de Windy City gaat het de mannen en vrouwen van de elite-eenheid niet altijd voor de wind.

Sgt. Hank Voight (Jason Beghe) heeft zich het voorbije jaar moeten aanpassen aan de veranderende wereld rondom hem. Voight probeert ondanks alles de stad te beschermen tegen misdaad en geweld, samen met zijn toegewijde team dat bestaat uit rechercheur Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), agent Adam Ruzek (Patrick John Flueger), agent Kim Burgess (Marina Squerciati), agent Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins), rechercheur Hailey Upton (Tracy Spiridakos) en Desk Sgt. Trudy Platt (Amy Morton).

Sinds 16 november ligt het negende seizoen van CHICAGO P.D. in de schappen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit negende seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie van Tom Kapinos was Jason Beghe, de hoofdrolspeler van Chicago P.D., te zien naast David Duchovny?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 januari, 2023

Trailer