China Salesman WINACTIE

Een Chinese zakenman staat tijdens een belangrijke Afrikaanse telecom-deal oog in oog met zijn corrupte concurrent. Lokaal stamhoofd Kabbah (Mike Tyson) en huurmoordenaar Lauder (Steven Seagal) worden door de twee partijen tegenover elkaar gezet in een één-op-één gevecht terwijl de volledige regio op het randje van een burgeroorlog balanceert.

DVD & BD RELEASE: 14 DECEMBER

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Als koning (of koningin uiteraard) van slechte smaak wil jij die natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Steven Seagal is geen man die veel prijzen wist te winnen, maar wel bekende, maar niet bepaald gewilde award won hij in 1995 voor de regie van On Deadly Ground?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 april, 2023

  Trailer