Cinderella WINACTIE

Vanaf 19 augustus ligt Cinderella in de winkel, oftewel het verhaal dat wij in Nederland kennen als Assepoester. Het verhaal vertelt over Cinderella die op een dag een charmante vreemdeling ontmoet in het bos met wie ze zich gelijk verwant voelt. Wanneer de koning een open uitnodiging voor een feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt Cinderella dat de vreemdeling ook van de partij is. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar te gaan en verscheurt Cinderella’s jurk. Het sprookje is tijdloos en de film ook, zeker op Blu-ray. En laten we die nou net van Disney weg mogen geven!

Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie speelt in deze bewerking de rol van Cinderella?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 augustus 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om deze sprookjesachtige Blu-ray bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 augustus, 2015