Circus Noël WINACTIE

Feel the magic… sinds 12 september ligt CIRCUS NOËL in de schappen. Je proeft de echte circussfeer in Circus Noël, van koordansen, jongleren en paardrijden alles komt voorbij! Met een sterrencast met onder andere Tygo Gernandt en Rick Paul Van Mulligen.

Deze familiefilm vertelt het verhaal van Karo, Victor en Tonie. Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël dat onverwachts mee mag doen aan een prestigieus circusconcours. Maar als er onderweg naar het concours mysterieuze sabotagepogingen plaatsvinden, komt hun deelname aan het concours in gevaar en dreigt Karo haar nieuw verworven familie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Met dank aan Source 1 Media mogen wij niet alleen vijf dvd’s weggeven van Circus Noël, maar ook een fantastisch Heerlen pakket! De wordt mogelijk gemaakt door Heerlen Mijn Stad en hierin vind je:
– 4 x Beleefroute gids | Interactieve tijdreis door 2000 jaar Heerlen
Deze route is gemaakt voor jong en oud. De audiofragmenten via de gratis app en de uitdagingen in de gids zorgen voor een toffe tijdreis.
– €75,- Shoptegoed van Berden Mode & Wonen
– €75,- Dinerbon van Italiaans Restaurant Ciao Mimi
– Het fotoboek de 250 mooiste plekken van Heerlen

Wil jij kans maken op het Heerlen pakket of één van die vijf dvd’s? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Een deel van Circus Noël is opgenomen in Heerlen, maar hoeveel inwoners had Heerlen op 1 januari 2019 volgens hun WikiPedia pagina?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en het superpakket bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 september, 2019

  Trailer