Comic Con Europe: Amsterdam WINACTIE

Hollywood komt naar Amsterdam!

Na twee succesvolle edities komt Comic Con Amsterdam op 1 en 2 september voor de derde keer naar RAI Amsterdam. Tijdens dit weekend kunnen fans hun grootste helden uit films, televisieseries, comics, games, cosplay, scifi, fantasy en anime ontmoeten, de nieuwste merchandise scoren en genieten van de mooiste cosplay en de beste panels.

Altijd al eens oog in oog willen staan met die ene geweldige actrice of acteur? Tijdens Comic Con Amsterdam kun je de leukste personages ontmoeten, een handtekening bemachtigen én met ze op de foto. Kijk mee met de beste nationale en internationale comic artiesten in de Artist Alley, kom van alles te weten over de Hollywood-gasten tijdens de Q&A sessies en scoor die onmogelijk te vinden limited edition action figure op de beursvloer. Toe aan een rustmoment? Ga dan even rustig zitten met een drankje en vergaap je aan de beste bekende en onbekende cosplayers, die ook te bewonderen zijn op het Cosplaypodium. Weer genoeg energie opgedaan? Maak dan een spannende vlucht bij de Harry Potter Broom Rodeo of loop over de nagebouwde sets van onder andere Stranger Things en The Big Bang Theory. Comic Con Amsterdam is het perfecte weekend voor zowel hardcore fans als casual bewonderaars van films, series en comics.

Er komen diverse internationale film- en televisiesterren naar Comic Con Amsterdam. Enkele grote namen die al zijn bevestigd:
– Aimee Garcia – Lucifer, Dexter, Rush Hour
– Christopher Larkin – The 100
– Eric Roberts – The Dark Knight, Expendables, Doctor Who, Suits, Runaway Train
– Charles Dance – Game of Thrones, Underworld, Last Action Hero
– Mark Williams – Harry Potter, Doctor Who, Red Dwarf
– Jack Gleeson – Games of Thrones
– Valene Kane – Star Wars: Rogue One, The Fall
– Beau Gadsdon – Star Wars: Rogue One, The Crown
– Dolly Gadsdon – Star Wars: Rogue One
– Martin Klebba – Pirates of the Caribbean, Scrubs

Activiteiten
– Handtekeningen en fotoshoots
– Panels en Q&A sessies
– Comic zone
– Lezingen en workshops
– Shopping area
– Cosplay wedstrijd

De organisatie van Comic Con Amsterdam is in handen van Comic Con Europe, een joint venture van Showmasters (de organisatoren van London Film & Comic Con) en German Comic Con, grootste speler op het gebied van Comic Cons in Duitsland. Comic Con Europe kwam in augustus 2016 voor het eerst naar Nederland en zetten in de RAI Amsterdam een fantastisch fan-fest neer met Comic Con Amsterdam. Maar liefst 30.000 bezoekers genoten van een Comic Con in de stijl van San Diego Comic Con en New York Comic Con. Afgelopen 3 en 4 maart streek de popcultuurconventie bovendien in de havenstad van Rotterdam neer om nu weer terug te keren naar de Nederlandse hoofdstad.

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij twee zondagskaarten beschikbaar stellen. Wil jij dit event van het jaar bezoeken? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de grote gezichten die te zien is op dit event is Eric Roberts. In welke serie was hij in 2014-2015 acht afleveringen te zien als Charles Forstman?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de e-tickets zo snel mogelijk naar hen te mailen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 augustus, 2018

Trailer