The Conjuring 2 WINACTIE

Vanaf 9 juni draait The Conjuring 2 in de bioscopen. New Line Cinema’s bovennatuurlijke thriller The Conjuring 2 van James Wan (Furious 7), vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren.

Oscar® genomineerde Vera Farmiga (Up In the Air, TV-serie Bates Motel) en Patrick Wilson (de Insidious films), keren terug in de rollen van Lorrain en Ed. Ze reizen, voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken, af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.

De film volgt het wereldwijd succesvolle The Conjuring van Wan op en is de op een na hoogst scorende horror film aller tijden, op The Exorcist na.

Copyright: © 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Ter ere van de release van #Conjuring2 mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie fraaie promotie setjes weggeven. Hierin vind je een notebook, vrijkaarten en earbuds OF een flashlight. Zo’n set wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs spelen net als in de eerste film de hoofdrollen?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  10 juni, 2016