Coppelia WINACTIE

Vanaf 6 juli is COPPELIA in de bioscoop te zien, is een modern sprookje naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet over een kwaadaardige cosmetisch arts die mensen verleidt met het idee van perfecte schoonheid en daardoor de prille liefde van twee jonge mensen in gevaar brengt
Beschrijving kort

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van Dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Dr Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn ‘schoonheidssalon’ steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Het met liefde gevulde hart van Frans is het laatste dat hij nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.

Met dank aan Periscoop Film mogen wij 5 geweldige tasjes weggeven ter promotie van de film. Hierin vind je onder andere een leuke bidon, wat kaartjes, een mondkapje, een kortingsbon van Danswinkel.nl, mooie ansichtkaarten van Coppelia en de Coppelia poster. Ben jij film- en/of dansliefhebber en wil jij zo’n tasje winnen? Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Copplia zien we onder andere acteur, presentator en danser Jan Kooijman, maar hoe heette het programma waarin hij in 2009 begon als jurylid?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het tasje de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 juli, 2022

  Trailer