Crash WINACTIE

Op een avond raakt James betrokken in een auto-ongeval met Dr. Helen Remington, waarbij haar echtgenoot overlijdt. De twee ontdekken dat ze allebei seksueel opgewonden raakten van de crash, en sluiten zich al snel aan bij een groep auto-fetisjisten. De leider van de groep, Vaughan, betrekt Helen en James bij zijn imitaties van beroemde auto-ongelukken. Extras : masterclass David Cronenberg (exclusive) and IFFR masterclass Howard Sore.

Crash is een cultklassieker uit 1996 van regisseur David Cronenberg, gebaseerd op de roman van J.G. Ballard. Cronenbergs onderzoek naar erotiek en technologie werd dat jaar in Cannes bekroond met de speciale juryprijs voor moed, durf en originaliteit. De film ligt sinds 20 januari in de schappen in een fraaie nieuwe 4K restauratie.

Met dank aan Imagine Film Distribution i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- en drie Blu-ray exemplaren weggeven van deze cultklassieker! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In Crash zien we James Spader als James Ballard, maar in welke televisieserie is hij de laatste jaren te zien als Raymond ‘Red’ Reddington?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 januari, 2021

Trailer