Crawl WINACTIE

Vanaf 11 juli is CRAWL in de bioscoop te zien, een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe) en Alexandre Aja.

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes weggeven, bestaande uit een set vrijkaarten en een sleutelhanger! Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke producent van Crawl was al regisseur verantwoordelijk voor films als Spider-Man, The Evil Dead en Darkman?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 juli, 2019

Trailer