Crazy Rich Asians WINACTIE

CRAZY RICH ASIANS volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) wanneer ze haar vriend Nick Young (Henry Golding) vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nick zijn familie te ontmoeten. Nick heeft echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden, waardoor Rachel geheel onvoorbereid belandt in bijzondere situaties. Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. Haar relatie met Nick maakt Rachel tot een doelwit voor jaloerse jetsetters, maar erger nog… Nick zijn eigen afkeurende moeder (Yeoh). Het wordt snel genoeg duidelijk, dat hoewel geld geen liefde kan kopen, het zeker de zaken ingewikkelder kan maken.

Jon M. Chu (‘Now You See Me 2’) regisseerde de eigentijdse romantische komedie Crazy Rich Asians, gebaseerd op de wereldwijd bekende bestseller van Kevin Kwan. De film heeft een internationale sterrencast, geleid door Constance Wu (Fresh Off the Boat), Gemma Chan (Humans), Lisa Lu (2012), Awkwafina (Ocean’s 8, Neighbors 2), en met Ken Jeong (The Hangover- films) en Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery, Crouching Tiger, Hidden Dragon). Het ensemble bestaat tevens uit Henry Golding, die zijn speelfilmdebuut maakt; Sonoya Mizuno (La La Land), Chris Pang (Marco Polo), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), cabaretier Ronny Chieng (The Daily Show), Remi Hii (Marco Polo) en Nico Santos (Superstore).

Crazy Rich Asians is sinds 16 augustus in de bioscopen te zien.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #CrazyRichAsians
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV twee setjes vrijkaarten weggeven. Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jon M. Chu heeft ook buiten Azië films gemaakt, zoals bijvoorbeeld Now You See Me 2. Voor welke film, met Dwayne Johnson in de hoofdrol, was hij in 2013 verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 augustus, 2018

Trailer